Frågor och svar

Vanliga frågor

Hur beställer jag?

Enklaste sättet att beställa är via vår Skyltwebb, där kan man fritt designa sin skylt helt efter eget tycke och smak. Det går även bra att beställa Er skylt via e-mail eller telefon men pris och leveranstid kan då skilja sig från beställning via Skyltwebben. Tryck på knappen "Designa skylt", välj typ av skylt och sedan är det bara att designa fritt. Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till support@skyltonline.se


Får man se ett korrektur innan man beställer?

Ja - När du designar Din skylt i vår skyltwebb så ser du hela tiden hur produkten kommer att se ut, dvs alltid ett korrektur (en digital skiss). När ni beställer en produkt som inte skapas i vår skyltwebb så kommer vi att skicka ett korrektur för godkännande via e-mail.Frågor om logotyp och bild

Kan man göra en skylt med egen logga eller bild?

Ja - Beroende på skylttyp så kan vi erbjuda olika lösningar. Maila oss erat önskemål så återkommer vi till er med korrekturförslag. Bilden ska helst vara högupplöst för bästa resultat, se nästa fråga.


I vilket filformat ska min logga/bild vara?

I regel behöver vi er logga i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Vi kan ta emot bilder i de flesta format, vanligast förekommande är: JPG, BMP, GIF, PNG, TIFF och SVG.Priser och betalning

Hur betalar jag för min order?

Betalning sker via faktura efter sedvanlig kreditkontroll, om inte annat överenskommits, där fakturaavgiften är 29 kr. Fakturan skickas tillsammans med skyltarna, om du inte uppger annan fakturaadress.


Vad har ni för betalningsvillkor?

Efter godkänd kreditprövning är normala betalningsvillkor 15 dagar netto. Har du som beställare andra krav, är du välkommen att kontakta oss för en dialog.

I de situationer då vi inte kan bevilja 15 dagars kredit, behövs en förskottsbetalning. Skyltonline äger rätt att neka kredit utan angiven anledning.


Hur förskottsbetalar man?

Saknar du som kund möjlighet att betala via faktura går det också bra att betala via BankGiro. Betalning görs då till BG 277-3893, med ditt ordernummer som referens. Leveransdatum räknas alltid från när din betalning är skyltonline.se tillhanda.


Hur prissätter ni era produkter?

Våra priser varierar helt beroende på val av storlek, motiv/text samt fästmetoder. Det är viktigt för oss att du som kund endast betalar för det som beställs och inget annat. I vår Skyltwebb kan du enkelt hålla koll på priset samtidigt som du designar.


Hur prissätter ni era produkter?

Våra priser varierar helt beroende på val av storlek, motiv/text samt fästmetoder. Det är viktigt för oss att du som kund endast betalar för det som beställs och inget annat. I vår Skyltwebb kan du enkelt hålla koll på priset samtidigt som du designar.


Vad kostar frakt och paketering?

Vi tillämpar enhetsfrakt enligt följande: Frakt och emballage kostar alltid 39 kr inkl. moms per order.Leverans och frakt

Hur lång är leveranstiden?

Det beror på val av produkt, våra plastskyltar och träskyltar levereras inom 5 arbetsdagar. Övriga produkter levereras normal inom 10 arbetsdagar.


Hur skickas mina produkter?

Vi skickar främst våra försändelser med Posten alternativt DHL. För att veta vilket bolag din försändelse skickas med, kontakta din säljare.